FAQ/Vanlige spørsmål

Hvem kan trene?

Barn
Barn som skal trene i klubben kan starte fra de begynner i 2. klasse. 

Ungdom
Ungdom kan trene hos oss tre dager i uken, på mandager, onsdager og torsdager. 

Voksne
Det er ingen øvre aldersgrense for å trene Taekwon-Do. Voksne kan trene hos oss tre dager i uken, på mandager, onsdager og torsdager.

Paraidrettsutøvere
Paraidrettsutøvere kan trene på alle våre ordinære treninger. De fleste av klubbens instruktører har kurs i undervisning for paraidrettsutøvere.

Kan jeg komme på prøvetime?

Ja, du kan komme på prøvetime på alle våre nybegynnerpartier. En oversikt over disse finner du her. Der kan du også melde deg på prøvetime for alle partiene.

Hvor kan man trene?

Vi har treninger på Bjørnsletta skole, Huseby skole, Sagene skole og Ruseløkka skole. Se her for en fullstendig oversikt over treningssteder og -tider.

Hva slags utstyr trenger man?

I Taekwon-Do bruker vil følgende utstyr:

Drakter - drakter/do-bok er antrekket vi bruker på alle treninger.
Belter - belter bruker vi for å vise hvilken grad man har. Hvitt belte følger med drakt når man kjøper det. Mer om gradsystemet finner du her.
Sparringsutstyr - sparringsutstyr trenger man ikke i starten, men blir obligatorisk når man skal opp til blått belte.
Teorikompendier - her finner du alt du trenger å vite av relevant teori på din grad.

 

I prøveperioden trenger man ikke noe utstyr, men still på trening i vanlige treningsklær.

Hva er Spond, og hvordan kommer jeg meg inn?

Spond er systemet vi bruker for å kommunisere mellom instruktører, medlemmer og foreldre. Her kommer alt av informasjon om treninger og graderinger. For å se hvordan man melder seg inn i Spond kan du se her.

Har dere kvalifiserte trenere?

Alle våre trenere har utdannet seg gjennom NTNs kursstige. Instruktørene er også godkjent gjennom NIF (Norges Idrettdsfoorbund) sitt trenerprogram. Alle instruktørene har mange års erfaring, og alle instruktørene våre starter som hjelpeinstruktører i god tid før de får ansvar for sine egne partier. Alle instruktørene har også fremvist politiattest.

Hvor mye koster det å trene?

Prisene er som følger:

Barn - kr 370,-/mnd
Ungdom - kr 400,-/mnd
Voksne - kr 400,-/mnd
Studenter - kr 199,-/mnd

I tillegg kommer en medlemskontigent på kr 100,- per år. Denne medlemskontigenten er et krav å ha separat for alle klubber i NIF. Mer informasjon om priser finner du her.